Κλείσιμο

Κύκλοι Νέας Δημοκρατίας: Έκθετη η κυβέρνηση από την κατάθεση Παπαδόπουλου

Όσα φέρεται να δήλωσε στην κατάθεση του ο μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος αφήνουν απολύτως έκθετο τόσο τον Υπουργό Άμυνας όσο και τον πρωθυπουργό ο οποίος τον κάλυψε από το βήμα της Βουλής, αναφέρουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Παπαδόπουλος ομολογεί, μεταξύ άλλων, ότι δεν κατέθεσε ποτέ τα πιστοποιητικά τελικού χρήστη που ήταν αναγκαία για να ολοκληρωθεί νόμιμα η πώληση των βλημάτων. Ακόμη, παραδέχεται ότι είχε συναντήση με τον κ. Καμμένο για να διερευνήσει την πιθανότητα αγοράς στρατιωτικού υλικού, ενώ επικοινώνησε στη συνέχεια μαζί του και με sms για να τον προειδοποιήσει σχετικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής της υπόθεσης λόγω της επίσκεψης των πραγματικών εκπροσώπων της Σαουδικής Αραβίας.

Τέλος η Νέα Δημοκρατία διερωτάται αν ύστερα από όλα αυτά, ο κ. Καμμένος οφείλει να απαντήσει στο αυτονόητο: αν δηλάδή επιμένει στην άποψη του ότι με τον Παπαδόπουλο «δεν είχε καμία σχέση» και ότι η επιχειρούμενη πώληση των βλημάτων έγινε νόμιμα και χωρίς μεσάζοντες. 
Πηγή: skai.gr