Ο Δ. Καμμένος ζήτησε & παραίτηση Παπαδημητρίου - Δεν δικαιούνται επιδόματος

Την παραίτηση και του συζύγου της Ράνιας Αντωνοπούλου, υπουργού Οικονομίας, Δημήτρη Παπαδητρίου ζήτησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Καμμένος. Ήταν μονόδρομος η απόφαση του Τσίπρα τόνισε. 

«Η ευθύνη βαραίνει το ζευγάρι από κοινού, και εις ολοκληρίαν... Θέλω ίση μεταχείριση» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής. Όπως εξήγησε, και οι δυο γνώριζαν το θέμα του επιδόματος.

Ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε ότι το ζεύγος Αντωνοπούλου - Παπαδημητρίου δεν δικαιούται επιδόματος. Η κ. Αντωνοπούλου και ο κ. Παπαδημητρίου έχουν δηλώσει στο πόθεν έσχες τους ότι έχουν υπό την ιδιοκτησία τους διαμέρισμα στη Γλυφάδα. 

«Το ποσό το δικαιούνται οι οποίοι δεν διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα… Απλώς οποίος κάνει αίτηση πρέπει να κάνει ταυτόχρονα μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διατηρεί μόνιμη κατοικία στην Αθήνα. Έχει γίνει υπεύθυνη δήλωση;» διερωτήθηκε. 

Στην καρατόμηση της Ράνιας Αντωνοπούλου προχώρησε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, σχεδόν τρεις ημέρες αφότου έγινε γνωστό ότι η απερχόμενη αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας είχε λάβει δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως επίδομα ενοικίου, κάτι που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της κοινής γνώμης. 


Πηγή: skai.gr