Κλείσιμο

Λοβέρδος: Δεν θα υπάρξει οίκτος στα πολιτικά ζόμπι – Στο σκαμνί συκοφάντες

«Δεν θα υπάρξει οίκτος στα πολιτικά ζόμπι που παραπαίουν στις χωματερές της ιστορίας θα καθίσουν στο σκαμνί» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για πρακτικές αρχισυμμορίτη και πλεκτάνη σε βάρος σχεδόν του αντιπολιτευόμενου κόσμου επειδή δεν αντέχει να σηκώσει το βάρος της αποτυχίας και θέλει να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.

«Καταλάβατε άθλιοι συκοφάντες; Θα καθίσετε στο σκαμνί (…) κανείς δεν θα με φιμώσει» τόνισε ο βουλευτής, πρώην υπουργός Υγείας.

Πρόκειται, είπε, για αήθη προσπάθεια να με θέσουν εκτός πολιτικής. «Έχω διαγράψει 18 χρόνια πολιτικής ζωής, με διαφάνεια και απόλυτο σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού. Κάποιοι αχρείοι τόλμησαν να θέσουν χείρα σε αυτό» δήλωσε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ.

«Συναντιόμασταν, λένε, με τον (πρώην πρόεδρο της Novartis Ελλάδας) κ. Φρουζή από το 2010, ενώ τον γνώρισα μετά την εκλογή του, τον Μάρτιο του 2012, δεν τον ήξερα ούτε με πλησίασαν, ούτε συνάντηση μού είχε ζητηθεί... Άλλο άθλιο ψέμα: Μείωσα τις τιμές, αλλά έκανα εκπτώσεις στη Novartis! Όλες οι εταιρείες έχασαν τεράστια κέρδη επί υπουργίας μου, όλες» δήλωσε δε.

«Για να προστατευτεί ένας μάρτυρας πρέπει να κινδυνεύει… Από τι κινδύνευαν; Από τους πρώην πρωθυπουργούς και υπουργούς; Μόνο τη σκευωρία εξυπηρετούν» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Πηγή: skai.gr
TAGS: Novartis