Συσκέψεων συνέχεια για τη Novartis στο Μαξίμου– «Να μην κλείσει η υπόθεση»

Νέα σύσκεψη για το θέμα της Νοvartis συγκαλεί στις 6.30 το απόγευμα ο πρωθυπουργός, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης για την υπόθεση.

Ζητούμενο, τονίζουν από το Μαξίμου, η υπόθεση να μην κλείσει, αλλά να αναδειχθούν όλες οι πτυχές της και να συνεχιστεί η έρευνα και από την τακτική Δικαιοσύνη. Πάντως αν και στην κυβέρνηση δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, στο τραπέζι φαίνεται να παραμένει και η λύση της σύστασης Προκαταρκτικής (Προανακριτικής) Επιτροπής.

Την ίδια ώρα, πλήθος κενών και ασάφειες εντοπίζονται στις καταθέσεις των τριών προστατευόμενων μαρτύρων, οι οποίες αποτελούν και τον πυλώνα της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis.

«Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι μάρτυρες» δήλωσε στο μεταξύ ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής «αδειάζοντας» τον Παύλο Πολάκη που έκανε λόγο για στελέχη της Νοvartis που κελάηδησαν. 

Η έρευνα είναι σε ένα πρώτο επίπεδο, η δικογραφία βρίσκεται στη βουλή, αξιολογούνται τα στοιχεία και η αξιοπιστία των μαρτύρων για την υπόθεση Novartis ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο κ. Κοντονής «άδειασε» τον κ. Πολάκη για λογαριασμό της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Novartis