Καραγκούνης: Πρώτα βρήκαν το σενάριο, και μετά τον μάρτυρα - ηθοποιό...

Μεθοδευμένη συκοφαντία βλέπει πίσω από την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στη δικογραφία Novartis και ο "γαλάζιος" βουλευτής, Κώστας Καραγκούνης, βασιζόμενος στο χρόνο που κατέθεσαν οι προστατευόμενοι μάρτυρες και τις φήμες περί εμπλοκής πολιτικής προσώπων πολύ νωρίτερα από μέσα ενημέρωσης που η αντιπολίτευση χαρακτηρίζει τουλάχιστον προσκείμενα στην κυβέρνηση.

"Πρώτα σκέφτηκαν το σενάριο και μετά επέλεξαν τον μάρτυρα - κουκουλοφόρο - ηθοποιό", σχολίασε δηκτικά, αμφισβητώντας την αξιοπιστία του μάρτυρα που αναφέρεται στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και παραπέμποντας σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento τον Ιανουάριο του 2017.

"Για να δείτε με τις ψεύτες και συκοφάντες έχουμε να κάνουμε... Πριν ένα μήνα μόλις μάρτυρας μίλησε για εμπλοκή Σαμαρά στην υπόθεση. Να όμως που το όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και του κυρίου Βαξεβάνη, ένα χρόνο πριν, το Γενάρη του 2017, έγραφε για σχέση κάποιου Πρωθυπουργού με τη Novartis. Να λοιπόν πώς σκέφτηκαν πρώτα το σενάριο, και μετά επέλεξαν τον μάρτυρα κουκουλοφόρο ηθοποιό", σημείωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς εναντίον της κυβέρνησης.

Πηγή: Ναντίν Χαρδαλιά
TAGS: Novartis