Κλείσιμο

Σαμαράς για Novartis: Η πιο αδίστακτη & γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ

Με προαναγγελία μηνύσεων εναντίον του Πρωθυπουργού, του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και παντός υπευθύνου, απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός. Αντώνης Σαμαράς στην εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis, διαμηνύοντας με νόημα και οργισμένο ύφος ότι «θα τους πάω μέχρι τέλους».

Ο ίδιος με δήλωσή του λίγη ώρα μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή, κάνει λόγο για την «πιο αδίστακτη και πιο γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ», ανακοινώνοντας την απόφασή του να κινηθεί από αύριο νομικά.

«Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου. Πρόκειται για την πιο αδίστακτη και πιο γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ. Καταθέτω αύριο στον Άρειο Πάγο μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί ΝΔ που σήμερα είναι υπουργός δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός του δικαστικού σώματος. Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλεί η παρουσία μου. Τώρα θα καταλάβουν κι εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους», σημείωσε χαρακτηριστικά από τη Βουλή ο κος Σαμαράς.
Πηγή: Ναντίν Χαρδαλιά
TAGS: Novartis