Κλείσιμο

Άδωνις: Συνάντηση Τζανακόπουλου στον ΑΠ για θέμα που αφορά αντιπάλους του;

Ερωτήματα προκάλεσε σε στελέχη της ΝΔ η παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, την ημέρα που ανακοινώθηκε η διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί από την Εισαγγελία Διαφθοράς για την υπόθεση της Novartis.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βρέθηκε στον τέταρτο όροφο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έφθασαν και η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη αλλά και οι επίκουροι εισαγγελείς Χρήστος Ντζούρας και Γιάννης Μανώλης.

«Αν αληθεύει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πήγε να συναντήσει εν ενέργεια Δικαστικούς για ζήτημα που αφορά σε πολιτικούς του αντιπάλους τότε πραγματικά δεν έχουν πλέον κανέναν φραγμό» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αληθεύει ότι αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συσκέπτεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Αν ναι, τι δουλειά έχει εκεί;;;» διερωτήθηκε από την πλευρά του ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Eρωτηθείς σχετικά, πάντως, ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε ότι η επίσκέψη του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ήταν συμπτωματική και για άλλο θέμα, ενώ αμέσως μετά αποχώρησαν και η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη αλλά και οι επίκουροι εισαγγελείς Χρ. Ντζούρας και Στ. Μανώλης.
Πηγή: skai.gr