ΝΔ για Μίκη: Παρακρατικές μέθοδοι-Η κυβέρνηση υπεύθυνη για το συλλαλητήριο

Προ των ευθυνών της για την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου της Κυριακής θέτει την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία μετά το βανδαλισμό στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη.

Η αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζει την κατηγορηματική καταδίκη της για την επίθεση στο σπίτι του μουσουργού, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.

«Υπενθυμίζουμε - για άλλη μία φορά - ότι η Κυβέρνηση είναι απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου» διαμηνύει η Πειραιώς.

Η ΝΔ κάνει ακόμα λόγο για παρακρατικές μεθόδους που όχι μόνον αποδοκιμάζονται από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, αλλά δεν φοβίζουν και ούτε πτοούν τους πολίτες.

Μήνυμα ότι αψηφά και δεν φοβάται τις απειλές αυτών που το μεσημέρι του Σαββάτου πέταξαν κόκκινες μπογιές και έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του αντιδρώντας την απόφασή του να συμμετάσχει στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής, στέλνει ο Μίκης Θεοδωράκης. 

Κύκλοι προσκείμενοι στον μουσουργό κάνουν χαρακτηριστικά λόγο στο ιστολόγιό του για «σκοτεινούς κύκλους που πολεμούν τον μουσουργό από το 1940 και θα καταλήξουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας» και για «ποντίκια που όταν έρχεται η γάτα εξαφανίζονται».




Πηγή: skai.gr