Κλείσιμο

Έντονες αντιδράσεις για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη (upd)

Άμεσες και έντονες ήταν οι αντιδράσεις του πολιτικού προσωπικού για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, επειδή αποφάσισε να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

«Εντάξει δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο. Ε όχι και οι κουκουλοφόροι να απειλούν τον Μίκη Θεοδωράκη! Τρέμουν το αυριανό (συλλαλητήριο)» σχολίασε στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Nτροπή! Αύριο θα πάρουν την απάντησή τους. ‘’Ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο’’ ό,τι και αν κάνουν» δήλωσε από πλευράς του στο Twitter ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

«Επίθεση αναρχικών και στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη. Σπόνσορες της αυριανής συνάντησης» δήλωσε δηκτικά ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη είναι απολύτως καταδικαστέα» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

«Για πόσο καιρό, όμως, θα καταδικάζουμε επιθέσεις εναντίον πολιτών και πολιτικών; Πόσο δηλητήριο θα χυθεί ακόμη; Οι Έλληνες πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν χωρούν νέοι διχασμοί» επισήμανε ο κ. Χρηστίδης.

«Ας μην τα κάνουμε όλα ίσωμα. Κανείς και ειδικά ο Μίκης δεν μπορεί να κριθεί από μια και μόνο απόφαση του. Η τεράστια προσφορά του στην Ελλάδα και στην τέχνη δεν αλλάζει επειδή είπε ότι θα μετάσχει στο συλλαλητήριο. Η ιστορία του δεν μουτζουρώνεται» δηλώνει από πλευράς του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.


Πηγή: skai.gr