Κλείσιμο

Λοβέρδος για Σκοπιανό: Εμείς σανίδα σωτηρίας δε δίνουμε σε κανέναν

«Εμείς σανίδα σωτηρίας δεν δίνουμε σε κανέναν για να παραμείνει στην κυβέρνηση». Με αυτή τη φράση ο Ανδρέας Λοβέρδος, διέψευσε κατηγορηματικά από τη Βουλή, τα σενάρια που τροφοδοτούνται τις τελευταίες ημέρες περί πιθανής αντικατάστασης του κυβερνητικού εταίρου των ΑΝ.ΕΛ από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη λόγω του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων και της χαοτικής διάστασης απόψεων μεταξύ των συγκυβερνώντων κομμάτων.

Και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έκανε λόγο για «προβοκάτσια», ακολουθώντας τη γραμμή του εκπροσώπου τύπου του κόμματος, Παύλου Χρηστίδη, τονίζοντας ότι δεν πρέπει κανείς να συγχέει τη στάση σοβαρότητας και συνέπειας του κόμματος με φιλοκυβερνητική διάθεση και καλώντας την κυβέρνηση να σοβαρευτεί.

«Εμείς σανίδα σωτηρίας δεν δίνουμε σε κανέναν. Δώσαμε όλες τις δυνάμεις μας μόνο για τη χώρα. Σανίδα σωτηρίας για να παραμείνουν κάποιοι στην κυβέρνηση δεν δίνουμε. Κρατάμε ψηλά τον πήχη της ενότητας και της ανάγκης συνεννόησης, σε μια προσπάθεια να μην υπονομευτεί η θέση της χώρας και καλούμε την κυβέρνηση να σοβαρευτεί», σημείωσε σε υψηλούς τόνους ο κος Λοβέρδος, επαναλαμβάνοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη τάσσεται υπέρ μίας συνολικής λύσης στο ζήτημα διαφωνώντας πλήρως με τον κατακερματισμό.

Πηγή: Ναντίν Χαρδαλιά