Χρηστίδης: Εκλογές εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συγκυβερνήσει με τους ΑΝΕΛ

«Να ξέρει ο κύριος Τσίπρας ότι εφόσον δεν μπορεί να συγκυβερνήσει άλλο με τους ΑΝΕΛ τότε η χώρα θα πάει σε εκλογές» ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, διαμηνύοντας ότι το κόμμα του δεν θα γίνει κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι δύσκολοι οι χωρισμοί, αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Σε εμάς δεν θα βρει πρόθυμους συμπαραστάτες» ανέφερε σκωπτικά στο Θέμα FM.

Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «δεν μας αφορούν τα παιχνίδια τακτικισμών που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας τις κομματικές εφημερίδες».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι για την ουσία της λύσης στο όνομα της ΠΓΔΜ πως «αν δεν υπάρξει πλήρης, οριστική και εγγυημένη λύση σε όλα τα ζητήματα που εγείρουν αλυτρωτισμό δεν θα συναινέσουμε. Κανείς δεν πρέπει να προεξοφλεί την θέση μας. Δεν θα δεχτούμε "σαλαμοποίηση" του θέματος».

Κατηγόρησε επίσης τη ΝΔ ότι έχει αλλάξει στάση μέσα σε 15 μέρες και αυτό οι Έλληνες πολίτες το κρίνουν, ενώ επέκρινε και τις «ακραίες φωνές δεν βοηθούν την χώρα να λύσει τα εθνικά της θέματα και το λαό να προχωρήσει ενωμένος. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα».
Πηγή: skai.gr