Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση έχει μάθει να κλείνει τις μνημονιακές υποχρεώσεις

«Η κυβέρνηση έχει μάθει πλέον να κλείνει τις μνημονιακές υποχρεώσεις. Όμως η Ελλάδα θα σέρνεται, και δεν θα φύγει μπροστά αν δεν χαράξουμε τον δικό μας δρόμο με σχέδιο και με τόλμη. Αλλά ούτε σχέδιο έχετε, ούτε τόλμη» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά την τοποθέτησή του για το πολυνομοσχέδιο.

Το πολυνομοσχέδιο, σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης, είναι ένα μνημείο συγκεντρωτισμού. «Βάλατε μέσα ό,τι θυμηθήκατε και ότι εκκρεμεί γιατί οι κυβερνητικοί βουλευτές ψηφίζουν ευκολότερα ότι τους σερβιριστεί ως μνημονιακή υποχρέωση» σημείωσε.

«Αρνείστε τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στα πανεπιστήμια, αλλά επιβάλλετε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Γιατί στα Πανεπιστήμια κυριαρχούν φίλιες δυνάμεις, ενώ τα Ειρηνοδικεία είναι το άντρο του Λαφαζάνη» επισήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, «μια στρατιά μετακλητών και αποσπασμένων υπαλλήλων υποστηρίζει γραφεία υφυπουργών που δεν κάνουν τίποτα». «Απλώς ανταμείβονται για να ψηφίζουν τα νομοσχέδιά σας. 9 βουλευτές έχουν οι ΑΝΕΛ, 7 είναι στην κυβέρνηση. Ίσως οι πιο ακριβές ψήφοι στην ιστορία του κοινοβουλευτισμού» σχολίασε δηκτικά.
Πηγή: skai.gr