Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Φασίστας ο κομμουνιστής που χτυπά το χέρι- Δεν κωλώνουμε

«Γενεές δεκατέσσερις» πέρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος τον συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ ο οποίος φώναζε στην Εύη Αχτσιόγλου στο υπουργείο Εργασίας, ενώ καυτηρίασε και τη στάση του ΚΚΕ.

«Ήταν φασιστική η συμπεριφορά συνδικαλιστή στο υπουργείο Εργασίας... δεν συνάδει αυτός o τσαμπουκάς με τις αρχές Αριστεράς... δεν κωλώνουμε που χτυπάνε το χέρι στο τραπέζι» δήλωσε μάλιστα.

«Φασίστας ο αριστερός, κομμουνιστής, συνδικαλιστής που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι μπροστά στην υπουργό. Αυτό είναι φασισμός. Να τα μαζέψουν. Ως εδώ. Θα τα ακούσετε τώρα, δεν τα αντέχετε, αλλά θα τα ακούσετε. Με τσαμπουκά; Ε, δεν καταλαβαίνουμε» σημείωσε.

«Αν νομίζετε ότι με το να χτυπάτε τα χέρια σε έναν υπουργό (…) ποτέ δεν το κάναμε εμείς τα στήθη μας, βάζαμε μπροστά και λέγαμε την άποψή μας» πρόσθεσε ο Νίκος Παπαδόπουλος. 


Nίκος Παπαδόπουλος 

«Πού θα καταντήσουμε; Να τσακωνόμαστε στις πλατείες; Αυτό που κάνετε δεν συνάδει με τις αρχές τις Αριστεράς. Στο κόμμα που είχαμε εμείς τους απλά τίτλους έχετε τώρα» ανέφερε ακόμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στον κ. Παπαδόπουλο, ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος δήλωσε ότι ο συνάδελφός του του ΣΥΡΙΖΑ «αξιοποιεί τα οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής για να επιτεθεί στο ΚΚΕ… Μάς έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό». 

«Κι επειδή φαίνεται ότι έχει και ασφαλίτικες αναζητήσεις τον ενημερώνουμε ότι αυτός που χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι στο υπουργείο είναι ο ίδιος που μίλησε νωρίτερα στην ολομέλεια στην ακρόαση φορέων» πρόσθεσε σκωπτικά ο κ. Καραθανασόπουλος. 

Εξάλλου, αναφερόμενος στη δήλωση Τσακαλώτου που την Τετάρτη είπε ότι «δεν είδατε ακόμα τίποτα», ο βουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε με νόημα «εμείς του αφιερώνουμε το στίχο ενός τραγουδιού ‘’να δεις τι σου χω για μετά’’…»

Πηγή: skai.gr