Ζουράρις για σχολικές εκδρομές: Από τα μπορντέλα στα σκυλάδικα

Για σχολικές εκδρομές του χαβαλέ, με «κωλάδικα» και σκυλάδικα έκανε λόγο την Παρασκευή ο Κώστας Ζουράρις, παρά τις δηλώσεις του περί επίσκεψης των μαθητών σε… μπορντέλα που προκάλεσαν θόρυβο.

«Οι εκδρομές πρέπει να γίνουν ξανά εκπαιδευτικές. Αυτό που γίνεται τώρα, που τα παιδιά πηγαίνουν τελείως απροετοίμαστα στις εκδρομές και ασχολούνται μόνο με την νυχτερινή ζωή πρέπει να σταματήσει και γι’ αυτό το σταματήσαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Παιδείας στον ιστότοπο για την Παιδεία esos.gr, και συνέχισε δριμύτερος:

«Και στο εξωτερικό θα γίνονται ακόμη πιο αυστηρά εκπαιδευτικές οι εκδρομές και όχι του χαβαλέ, μετά τις 8-9 να τρέχουμε σε διάφορα κωλάδικα και σκυλάδικα».

Παράλληλα, πρότεινε να υπάρξει από το υπουργείο Παιδείας προς τις σχολικές μονάδες ρητή μνεία ότι οι εκδρομές θα είναι εκπαιδευτικές και επομένως χρήζουν προετοιμασίας.

Αυτό, όπως διευκρίνισε ο υφυπουργός Παιδείας, θα γίνεται από την αρχή του διδακτικού έτους έτους για την προετοιμασία του περιεχομένου της εκπαιδευτικής εκδρομές.

Μιλώντας εξάλλου στο ΘΕΜΑ FM, ο υφυπουργός είχε αναφέρει την Πέμπτη «να κάτσουν στο ξενοδοχείο και να διαβάζουν... Οι μαθητές να πηγαίνουν στα μπορντέλα άλλη ώρα».

Πηγή: skai.gr