Δ. Καμμένος: Δεν θα ξεπληρώσουμε ποτέ το χρέος– Δεν ψηφίζουμε «Μακεδονία»

«Δεν θα ξεπληρώσουμε ποτέ τα 220 δισεκ. ευρώ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος για το ελληνικό χρέος στους θεσμούς. «Κανένας δεν αποπληρώνει το χρέος του» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας της Μακεδονίας ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να ψηφίσουν σύνθετη ονομασία με προσδιορισμό Μακεδονία, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να την ψηφίσουν βουλευτές άλλων κομμάτων ή άλλα κόμματα. «Η συμφωνία θα έρθει στη Βουλή, 300 νοματαίοι είμαστε, εμείς δεν θα τη ψηφίσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Οι Μακεδόνες όλων των κόμματων θα ψηφίσουν το ‘’ναι’’ στη Μακεδονία; Δεν είναι εύκολο για αυτούς να ψηφίσουν τον προσδιορισμό…» πρόσθεσε. «Το έχω πει στον ΣΥΡΙΖΑ: Σε οτιδήποτε ξέρετε ότι θα διαφωνήσω μην το φέρετε» σημείωσε δε ο Δημήτρης Καμμένος.

Όσον αφορά την επίσκεψη του Ζόραν Ζάεφ στη Θεσσαλονίκη για την Πρωτοχρονιά, ο οποίος προσκλήθηκε από το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, αναρωτήθηκε «σε τι γλώσσα θα συζητήσουν με τον Μπουτάρη;», σχολιάζοντας τα περί «μακεδονικής γλώσσας». Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ακόμα ότι εκτιμά πως οι εκλογές θα γίνουν το 2019.

Ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε επίσης βιώσιμη λύση για τη διασφάλιση της λειτουργίας της ΣΕΚΑΠ.
Πηγή: skai.gr