"Ντου" Μεγαλοοικονόμου στο γραφείο Λεβέντη για "φλερτ" με τη ΝΔ

Άστραψαν και βρόντηξαν οι διάδρομοι της Βουλής από τις φωνές της πρώην βουλευτού της Ένωσης Κεντρώων και νυν ανεξάρτητης, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, η οποία εισέβαλλε ωσάν "ταύρος εν υαλοπωλείο" στο γραφείο του Βασίλη Λεβέντη και άρχισε να καθυβρίζει ωρυόμενη τον ίδιο και το γιο του Μάριο Γεωργιάδη για φλερτ με τη ΝΔ, υποκρισία και "πούλημα" των βουλευτών του κόμματος με στόχο μία αυριανή θέση του κ.Γεωργιάδη στη ΝΔ.

Αφορμή για το περιστατικό που συζητήθηκε έντονα στα πηγαδάκια της Βουλής - αφού οι φωνές έκαναν τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες να σηκωθούν σαν αυτόματα από τις θέσεις τους για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει - στάθηκε σύμφωνα με την ίδια την κα Μεγαλοοικονόμου, η τοποθέτηση του βουλευτή Μάριου Γεωργιάδη στο Συνέδριο της ΝΔ, που ερμηνεύτηκε ως ανοιχτό φλερτ με την αξιωματική αντιπολίτευση και ερχόταν σε πλήρη αντίφαση με την μετέπειτα επικριτική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων, οδηγώντας την να τους προσάψει "υποκρισία" με στόχο μικροκομματικές σκοπιμότητες.

"Πήγα και τους έβρισα. Δεν είδατε το Μάριο Γεωργιάδη στο Συνέδριο της ΝΔ; Μόνο τεμενάδες δεν έκανε στον κ. Μητσοτάκη. Και μετά βγάζουν ανακοίνωση και σιχτιρίζανε το Συνέδριο; Δεν ντρέπονται; Πουλάει τους βουλευτές του για να γίνει ο γιος του βουλευτής της ΝΔ ", σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Μεγαλοοικονόμου εξερχόμενη σε έξαλλη κατάσταση από το γραφείο της Ένωσης Κεντρώων και ερωτηθείσα από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την αιτία που την οδήγησε σε τόσο σφοδρή επίθεση εναντίον του Βασίλη Λεβέντη.

Η ίδια, δε, καλούμενη να σχολιάσει προς τι τόσος εκνευρισμός αφού πλέον δεν ανήκει στο κόμμα, κατέληξε σε εξίσου υψηλούς τόνους: "Έχω φύγει από το κόμμα, αλλά ανήκα σε αυτό. Δεν μπορώ την ψευτιά και την κοροϊδία απ' όπου κι αν προέρχεται".
Πηγή: skai.gr - Ναντίν Χαρδαλιά