Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για πλειστηριασμούς: Ναι σε διαμαρτυρίες όχι σε καταστολή

Επικριτικός για τη στάση των ανδρών της αστυνομίας όσον αφορά τους δημόσιους εκπλειστηριασμούς, αλλά υπέρ των διαμαρτυριών εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός.

«Είμαι υπέρ των διαμαρτυριών, αλλά είχαμε ζητήσει ο τρόπος αντιμετώπισης να μην έχει βία και καταστολή όσον αφορά τη διαδικασία των πλειστηριασμών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ψυχογιός στο κανάλι της Βουλής.

Ο βουλευτής δήλωσε ότι το νομικό πλαίσιο για τους πλειστηριασμούς είναι πλήρες, ωστόσο σε οποιοδήποτε κενό η κυβέρνηση θα πρέπει να παρέμβει. «Η συμφωνία με τις τράπεζες πρέπει να συνεχιστεί και το 2018 και να υπάρξουν ρυθμίσεις με νομοθετικό περιεχόμενο» πρόσθεσε ο κ. Ψυχογιός.

Η τροπολογία του υπουργείου Εργασίας για τις απεργίες, πρόσθεσε δεν αφαιρεί το δικαίωμα στην απεργία. «Απλά γίνεται πιο δύσκολο» είπε ο κ. Ψυχογιός. «Αυτή η κυβέρνηση έχει πάρει πολλές πρωτοβουλίες στα εργασιακά, θα υπάρξουν βελτιώσεις» είπε.

Στο μεταξύ, 124 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι για αύριο, Τετάρτη, ανάμεσά τους και ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός γνωστού πλοίου.


Πηγή: skai.gr