Νέα αποκαλυπτικά έγγραφα θα παρουσιάσει στη βουλή ο Λοβέρδος

Νέες αποκαλύψεις και νέα έγγραφα που θα παρουσιάσει την ερχόμενη Πέμπτη στη βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος όπως ο ίδιος είπε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ. Από τα έγγραφα αυτά, είπε, αλλά και από το τηλεγράφημα του πρέσβη στις 24 Αυγούστου, που έχει αποκαλύψει ο ίδιος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κ Κοτζιάς γνώριζε τα πάντα.

Ο κ Λοβέρδος τόνισε επίσης ότι από τα τρία έγγραφα που κατέθεσαν στη βουλή η κυρία Γεννηματά και ο κύριος Θεοδωράκης, που δημοσιεύονται σήμερα στα ΝΕΑ, και από όσα επικαλέστηκε ο κ Τσίπρας,  προκύπτει ότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργούς γνώριζε τα πάντα. Γνώριζε και για τον ίδιο τον Παπαδόπουλο, καθώς το όνομά του αναφέρεται στο έγγραφο που συνοδεύει την απόφαση του ΚΥΣΕΑ, την οποία έχει υπογράψει ο ίδιος ο κ Τσίπρας.

Σύμφωνα με τον κ Λοβέρδο, υπάρχει ζήτημα απιστίας και παραπομπής στο ειδικό Δικαστήριο.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι η όλη συμφωνία χάλασε γιατί οι Σαουδάραβες δεν δέχτηκαν τον μεσάζοντα που πήγαν να τους επιβάλουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος .Η όλη υπόθεση, είπε,φωνάζει σκάνδαλο. Είναι μια υπόθεση μίζας.

Απαντώντας στις αντιδράσεις του Νίκου Κοτζιά ο κ Κουμουτσάκος ανέφερε ότι αυτό που είπα εγώ στη Βουλή είναι ότι «ο κ Κοτζιάς είναι ένας πολύ συνεπής Υπουργός Εξωτερικών. Διαβάζει όλα τα έγγραφα που λαμβάνει. Άρα γνώριζε τα πάντα και δεν έκανε τίποτα». 
Πηγή: skai.gr