Κλείσιμο

Καμμένος: Δεν υπάρχει ούτε μεσάζων, ούτε αναφορά ταξίαρχου

Για παραμύθι «ψεύδους και κατασυκοφάντησης» κατηγόρησε την αντιπολίτευση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας . «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός σχετικά με την υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία και την εμπλοκή του καταδικασμένου στο παρελθόν για τελωνιακή λαθρεμποριακή παράβαση, Βασίλειου Παπαδόπουλου.

«Δεν υπάρχει κανείς μεσάζων», τα λεφτά της συμφωνίας που τελικά δεν ολοκληρώθηκε θα πήγαιναν από το υπουργείο Οικονομικών της Σαουδικής Αραβίας στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών με «απόλυτα νόμιμες και καθαρές» διαδικασίες, υποστήριξε ο υπουργός, καταθέτοντας πλήθος εγγράφων που, σύμφωνα με τον ίδιο, απαντούν σε όσα του καταλογίζουν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Mίλησε για «κατασκευή σκανδάλου» μετά τα τεκταινόμενα στο Λονδίνο, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία αναφορά ταξίαρχου για το περιστατικό.

Επιστρέφοντας στο ζήτημα του μεσάζοντα Παπαδόπουλου, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι θυμάται τον πατέρα του Βασίλειου Παπαδόπουλου από το 1991, με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ότι είχε γνωρίσει τον υιό Βασίλειο Παπαδόπουλο από την Φώφη Γενημματά.

Κλείνοντας, αποκάλυψε στην ολομέλεια πως δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα για την οικογένειά του που εξετάζεται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.


Πηγή: skai.gr