Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαψευστεί

«Με όσα έγιναν στη Μάνδρα αναδείχθηκε η ανάγκη για ένα εθνικό σχέδιο υποδομών, έτσι ώστε κάθε υπουργός και κάθε αρμόδιος και αναρμόδιος να σταματήσει να κάνει τον δικό του προσωπικό σχεδιασμό, προκειμένου να υπάρξουν εθνικές προτεραιότητες όπως γίνεται στις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες όπως σε Βρετανία, Γαλλία», τόνισε από την Λάρισα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, όπου και παρευρίσκεται στο 5ο προσυνέδριο της παράταξης.

«Επίσης, κατέστη προφανής η ανάγκη για συνεργασία αλλά και για σαφές πλαίσιο αρμοδιοτήτων σε σχέση με την κυβέρνηση και την αυτοδιοίκηση, προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια καινούρια φάση με την Ελλάδα να γίνεται μια πραγματικά προηγμένη Ευρωπαϊκή χώρα». 

Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα αγροτικά ζητήματα που θα απασχολήσουν το προσυνέδριο της ΝΔ στη Λάρισα, λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαψευστεί».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του κόμματος, ο κ. Τσίπρας ενώ ανέβαινε πάνω στα φορτηγά και διαδήλωνε μαζί με τους αγρότες και το μόνο που κατόρθωσε τελικά ήταν να περιορίσει το εισόδημα τους.

Πηγή: skai.gr