Τσίπρας: Οι απόφοιτοι της σχολής κακών τεχνών επιμένουν στην καταστροφή

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να την κατονομάσει, εξαπέλυσε από το περιφερειακό συνέδριο στην Κομοτηνή ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την κριτική που δέχεται για την κυβερνητική πολιτική.

Ο πρωθυπουργός είπε πως είναι ξεκάθαρο ότι «οι απόφοιτοι της σχολής κακών τεχνών, που μας οδήγησαν στην καταστροφή, επιμένουν στην καταστροφή».

Κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι προπαγανδίζει την καταστροφή μέσα και έξω από την Ελλάδα και δυσφημίζει τη ίδια χώρα, εμφανίζοντάς την ως πεδίο ανομίας και εχθρότητας προς την επιχειρηματικότητα.

«Καθημερινά επιχειρούν να δηλητηριάσουν την εμπιστοσύνη, που αποτελεί το άλφα και το ωμέγα των επενδύσεων και της ανάπτυξης», είπε.

Η κυβέρνηση, είπε ο πρωθυπουργός, θα επιμείνει στην προσπάθεια να θεμελιώσει και να δώσει ώθηση στην πρόοδο.

Απέκλεισε δε εκ νέου κάθε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, λέγοντας ότι θα επισκεφτεί την Κομοτηνή πολλές φορές στο μέλλον ως πρωθυπουργός, «διότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019».

Σε μια έμμεση αναφορά στη λειτουργία των φορολογικών παραδείσων που αποκάλυψαν τα αποκαλούμενα Paradise Papers, ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα κλείσει με όλα τα μέσα το δρόμο για την παράδοση της χώρας στους παραδείσους εκείνους των λίγων που – όπως είπε – οδηγούν στην κόλαση των πολλών.
Πηγή: skai.gr