Τσίπρας για επίθεση: Παιχνίδια εντυπώσεων από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Πολιτική διάσταση προσλαμβάνει η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη τη Δευτέρα το βράδυ.

Το γραφείο του πρωθυπουργού κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για μικροκομματικά οφέλη, παιχνίδια εντυπώσεων και φθηνή αντιπολίτευση με αφορμή την έντονη αντίδρασή τους στην επίθεση και τις επικρίσεις τους για την αστυνόμευση της περιοχής, αλλά και για τις ευθύνες του Νίκου Τόσκα.

«Θα συνιστούσαμε τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ, που έσπευσαν να αξιοποιήσουν για μικροκομματικά οφέλη και φθηνή αντιπολίτευση μία εγκληματική και προβοκατόρικη ενέργεια, περισσότερη αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα» αναφέρει χαρακτηριστικά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Απέναντι στους εχθρούς της Δημοκρατίας και της ομαλότητας δεν χωράνε παιχνίδια εντυπώσεων. Η ελληνική κυβέρνηση έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και την ικανότητά της να συλλάβει σύντομα και αυτούς τους δράστες» καταλήγει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Την ώρα που η διεθνής κοινή γνώμη ασχολείται με τα έγγραφα των οικονομικών παραδείσων έχουμε τρομοκρατική ενέργεια κάτι θυμίζει..ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ» σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος από πλευράς του.

Νωρίτερα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τόνισε στον ΣΚΑΪ πως «είμαστε στόχος κατ’ επανάληψη, πριν από λίγους μήνες είχαμε και τραυματία αστυνομικό, έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές με τον αρμόδιο υπουργό και τον Πρωθυπουργό χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Δυστυχώς τα Εξάρχεια είναι άβατο με την ανοχή της Κυβέρνησης». 

«Η αποψινή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι fake news, αλλά σφαίρες κατά της Δημοκρατίας», επισήμανε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Για την επίθεση τοποθετήθηκε μέσω Twitter και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνοντας: «Οι σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας οφείλει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του». 

Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη ζήτησαν μέσω του ΣΚΑΪ ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μανιάτης.



Πηγή: skai.gr