Καμίνης: Θέλουν νεκρό - Θεοδωράκης & Μανιάτης: Να παραιτηθεί ο Τόσκας

Την εκτίμηση ότι κάποιοι θέλουν νεκρό, έκανε μέσω του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καμίνης λίγο μετά την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ζήτησαν μέσω του σταθμού μας ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μανιάτης.

Οι δηλώσεις των υποψηφίων του Κεντροαριστερού φορέα: 

«Η κυβέρνηση δεν έχει λάβει τα απαιτούμενα μέτρα, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους Τσίπρας και Τόσκας. Υπάρχει διαχειριστική ανεπάρκεια… Τι περιμένουν, να θρηνήσουμε νεκρούς;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δεν είναι η πρωτη φορά, και δεν θα είναι η τελευταία, έχουν παράξενη ανοχή (στην κυβέρνηση)… Αυτό που ζητάμε είναι την απομάκρυνση αυτή τη στιγμή του Τόσκα» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. «Ζητώ την άμεση απομάκρυνση του Τόσκα… Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα ανίκανος. Είναι γνώστης των περιστατικών πολύ πριν συμβούν. Είναι επικίνδυνη ανικανότητα… Τα πράγματα έχουν ξεφύγει, θα πρέπει να απομακρυνθεί» ανέφερε.

«Ο κ. Τόσκας πρέπει να παραιτηθεί, ή να τον παραιτήσει ο πρωθυπουργός» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης. «Για πολλοστή φορά τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έγιναν στόχος, μια ακόμα επίθεση, επίθεση δολοφονών εναντίον ανθρωπίνων ζώων. Η δημοσιά τάξη επαφίεται σε τάγματα εφόδου η εγκληματίες του κοινού ποινικού δίκαιου. Να τον παραιτήσει ο κ. Τσίπρας, δεν μπορούν να παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Θέλουν να υπάρξει νεκρός, κλίμα πόλεμου» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. «Είναι απολύτως καταδικαστέο φαινόμενο βίας. Δεν είναι τυχαίο το χτύπημα αυτό, έχει στόχο το μεγάλο εγχείρημα για την ένωση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που θέλει να ενώσει το λαό» είπε ο κ. Καμίνης.

«Καμία κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να ελέγξει την κατάσταση στα Εξάρχεια στο παρελθόν» δήλωσε και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Νωρίτερα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τόνισε πως «είμαστε στόχος κατ’ επανάληψη, πριν από λίγους μήνες είχαμε και τραυματία αστυνομικό, έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές με τον αρμόδιο υπουργό και τον Πρωθυπουργό χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Δυστυχώς τα Εξάρχεια είναι άβατο με την ανοχή της Κυβέρνησης».
Πηγή: skai.gr