Πλακιωτάκης: Το αίτημα για προσφυγή στις κάλπες πιο επίκαιρο από ποτέ

«Η κυβέρνηση συνεχώς βάζει στόχους αλλά δυστυχώς δεν τους επιτυγχάνει», σχολιάζει, στη συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ, ο βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, τονίζοντας ότι «το αίτημα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες είναι επίκαιρο όσο ποτέ».

Ερωτηθείς για το αν θα κλίσει η 3η αξιολόγηση μέχρι το τέλος του χρόνου, ο κ. Πλακιωτάκης εκτιμά ότι «είναι απίθανο να ολοκληρωθούν τα 95 προαπαιτούμενα πριν το τέλος του 2017».

Μιλώντας για τη δυνατότητα της χώρας να δανείζεται από τις αγορές, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ σημειώνει ότι «το ζητούμενο δεν είναι αν θα δανείζεται αλλά με τι όρους θα δανείζεται».

Στο ερώτημα «εάν υπάρχει ιδεολογική σύγχυση στη ΝΔ» ο κ. Πλακιωτάκης υποστηρίζει ότι «σε ένα μεγάλο φιλελεύθερο κεντροδεξιό κόμμα εξουσίας είναι φυσικό να εκφράζονται πολλές απόψεις. Αυτό δεν σημαίνει ιδεολογική σύγχυση».

Ερωτηθείς εάν «απαιτείται συνεννόηση σε μείζονα θέματα όπως τα Εθνικά», ο κ. Πλακιωτάκης υποστηρίζει ότι «ο διάλογος και η συνεννόηση είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας».

Αναφερόμενος στη διαγραφή της κ. Παπακώστα, ο Γιάννης Πλακιωτάκλης δηλώνει ότι «το θέμα διογκώθηκε για επικοινωνιακούς λόγους» και προσθέτει «σε καμία περίπτωση δεν διασαλεύει την ενότητα την ενότητα της παράταξης».

Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ