Κλείσιμο

Ο Μητσοτάκης συνεχάρη τον αρχηγό της ΕΛΑΣ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ είχε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ.  Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον Κωνσταντίνο Τσουβαλά για την πολύ μεγάλη επιτυχία της σύλληψης του 29χρονου, που φέρεται να είναι ο αποστολέας φακέλων με εκρηκτικά σε Λ. Παπαδήμο και άλλους στόχους.

Κατά τη διάρκειας της συνομιλίας τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον Κωνσταντίνο Τσουβαλά ότι η αστυνομία, όταν αφήνεται από την κυβέρνηση να κάνει απερίσπαστη το έργο της, λειτουργεί με υποδειγματικό επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

«Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για «την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία. Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

«Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» δήλωσε στο μεταξύ ο Νίκος Τόσκας,αποδίδοντας σε  «φθηνά κολπάκια των συνδικαλιστών και φθηνή προπαγάνδα της ΝΔ» τα περί ανομίας. 

«Γίνονται παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ανομίας σε περιοχές που δεν θα τολμούσε κανείς, τα άλλα έχουν να κάνουν με τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη 

Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν αφήνει την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των περιστατικών ανομίας εξέφρασε πάντως μέσω του ΣΚΑΪ ο Κώστας Κατσίκης.

«Συμφωνώ ότι δεν αφήνουν την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της, να το λέμε ξεκάθαρα, δεν θέλει η κυβέρνηση να τραβήξει ο αστυνομικός πιστόλι, δεν θέλει η κυβέρνηση να εφαρμόσει το μέτρο του σπρέι πιπεριού, δεν θέλει η κυβέρνηση τις πλαστικές σφαίρες, δεν ξέρω να απαντήσω γιατί…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Πηγή: skai.gr