Κλείσιμο

Θεοδωράκης: Με ρόπαλο, βία και μολότοφ μιλάμε για φασισμό

Όσοι χρησιμοποιούν τη βία δεν είναι αριστεροί ή δεξιοί, είναι φασιστές, ξεκαθάρισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του, και σκληρές, και επιθετικές, άλλα με ρόπαλο, μολότοφ, βία μιλάμε για φασισμό δεν μιλάμε για αντιεξουσιαστές» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης στον απόηχο των αλλεπάλληλων επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Δήλωσε δε ότι «ο Νίκος Τόσκας έδειχνε πάντα ανοχή στους μπαχαλάκηδες». «Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή τη φασιστική συμπεριφορά, και γιατί δεν τιμωρούνται;» διερωτήθηκε.

Σε ό,τι αφορά το σχηματισμό του νέου φορέα ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε «μη λες Κεντροαριστερά, η ταμπέλα λέει νέος ενιαίος πολίτικος φορέας, παράταξη και με φιλελευθέρους και σοσιαλδημοκράτες και με αριστερούς δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε ταμπέλα που μικραίνει το ρολό της», παραπέμποντας στην παράταξη των Φιλελευθέρων του Βενιζέλου.  «Στις 12 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για την ταυτότητα του χώρου» επισήμανε στο σημείο αυτό.

Ο κ. Θεοδωράκης εξήγησε ότι ΔΗΣΥ και Ποτάμι έχουν ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό, και δεν θα διαλυθούν, άλλα ο νέος αρχηγός θα είναι αρχηγός όλου του σχήματος στη Βουλή. «Εδώ μιλάμε για νέο κόμμα, δεν μιλάμε για ΔΗΣΥ ‘’παύλα κάτι άλλο’’. Το νέο κόμμα θα προσδιοριστεί από το συνέδριο την άνοιξη, και μετά τις εκλογές θα αυτοδιαλυθούν» ανέφερε.
Πηγή: skai.gr