Κλείσιμο

Γεννηματά: Ο πρόθυμος πρωθυπουργός κ. Τσίπρας – Πολιτικές εξελίξεις το 2018

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Πέμπτη η Φώφη Γεννηματά, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον «πρόθυμο πρωθυπουργό που δέχθηκε όσα προσπάθησαν να διαπραγματευτούν οι προηγούμενες κυβερνήσεις». «Δέσμευσε τη χώρα σε πρωτοφανή πρωτογενή πλεονάσματα , συμφώνησε σε 3,5% πρωτογενή, και εκποίησε τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ η επικεφαλής της ΔΗΣΥ και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Άφησε δε υπαινιγμούς για πρόωρες εκλογές στο επόμενο έτος, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να σταθεί, απομονώνεται πολιτικά, πιστεύω ότι μέσα στο 2018 θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις».
Όσον αφορά τον πρωθυπουργό, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι «δεν διαπραγματεύεται, απλώς καθυστερούσε τις διαπραγμάτευση, και όσο καθυστερούσε ο λογαριασμός μεγάλωνε».

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά καταγράφεται υστέρηση στα έσοδα και το λαθρεμπόριο καλά κρατεί. «Ο κ. Τσίπρας παίζει με τους αριθμούς, άλλα και με τους ανθρώπους, για να φτιάξει τα νούμερα» είπε. «Με αυτό το φορολογικό και αυτό το ασφαλιστικό σύστημα, σπρώχνει ανθρώπους της παράγωγης στη φοροδιαφυγή και τη μαύρη εργασία κάτι που θα χτυπήσει και τον ΕΦΚΑ» εκτίμησε.
Πηγή: skai.gr