Για fake news καταγγέλλει την ΑΥΓΗ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Για ψέματα χωρίς ψήγμα αλήθειας κατηγορεί την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΓΗ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με σημερινή του ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η εφημερίδα που χρηματοδοτείται και εκδίδεται από το κυβερνών κόμμα, υποστηρίζει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο πως ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε σε πρόσφατη ομιλία του ότι «το Κέντρο δεν έχει θέση στη Νέα Δημοκρατία».

«Όχι μόνον δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο αλλά αντιθέτως στην ομιλία μου, το βίντεο της οποίας υπάρχει όπως ξέρετε, έπλεξα το εγκώμιον του Κέντρου ως του βασικού ιδεολογικού χώρου που ιστορικά πολέμησε τον Κομμουνισμό στην Ελλάδα από την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου ακόμη, του Γέρου της Δημοκρατίας, του Πλαστήρα κλπ τον σωτήριο ρόλο της συμμαχίας Κέντρου/Δεξιάς στον Εμφύλιο και έφθασα μέχρι και την καθοριστική Συμβολή του Πασόκ του Ευαγγέλου Βενιζέλου στην επιτυχία της Κυβερνήσεως Σαμαρά», διευκρινίζει ο κ.Γεωργιάδης.

Στην ανάρτησή του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως κάνει «αυτό που ξέρει καλύτερα» προχωρώντας στο «απόλυτο ψέμα και στην καθαρή συκοφαντία», χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ την «επιτομή του Χυδαίου» στην πολιτική ζωή.

Χθες η ΕΦΣΥΝ παρουσίαζε στο πρωτοσέλιδο της τον κ. Γεωργιάδη, να έχει δήθεν υποστηρίξει πως «Μόνον ο Βασιλιάς έκανε αντίσταση στη Χούντα», για το οποίο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκαθαρίζει πως «ευτυχώς λο΄γω του βίντεο» αποδείχθηκε πως επρόκειτο για ψέμα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ

Πηγή: skai.gr