Γεννηματά για δηλώσεις Κουντουρά: Ο Τσίπρας σε ρόλο Αντουανέτας

Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης και της ΝΔ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά χθες το βράδυ από την Κατερίνη.

«Είναι ευθεία προσβολή στις θυσίες του ελληνικού λαού και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, να λέει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ότι είναι τυχεροί οι Έλληνες που δεν τρώνε από τα σκουπίδια. Ο κ. Τσίπρας σε ρόλο Μαρίας Αντουανέτας», τόνισε η κ. Γεννηματά αναφερόμενη σε δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού 'Ελενας Κουντουρά και προσέθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει στόχο την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Είναι στρατηγική τους επιλογή η φτωχοποίησή της, για να μπορέσουν να επιβληθούν με τα συσσίτια και τα επιδόματα. Ο ένας στους τρεις Έλληνες, 3.8 εκατομμύρια πολίτες, ζουν σε συνθήκες φτώχειας».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έστρεψε τα βέλη της και προς τη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι «επανέλαβε χθες τις προτάσεις του για την ανάπτυξη. Και πάλι έλειπε η λέξη άνθρωπος. Και πάλι δεν ειπώθηκε τίποτα που να αφορά τους πολλούς. Τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τα νοικοκυριά. Και πάλι δεν απαντήθηκε το ερώτημα του πως θα κατανεμηθεί το όφελος της ανάπτυξης. Το αν θα μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες. Ψιλά γράμματα για την Νέα Δημοκρατία, που μας πείθει κάθε μέρα ότι ακολουθεί πιστά το δρόμο της δεξιάς, την πολιτική των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης, την πολιτική που είναι ο στρατηγικός μας αντίπαλος».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «οι προοδευτικοί πολίτες προσβλέπουν ξανά σε εμάς γιατί ξέρουν ότι όσο ψεύτικη είναι η αριστερά του κ. Τσίπρα, τόσο αληθινή είναι η δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Τολμάμε και κάνουμε και πάλι μεγάλη την Κεντροαριστερά. Τολμάμε για την παράταξη, τολμάμε για τη χώρα. Με βαθιά πίστη στις αξίες της Αλλαγής. Ανοίγουμε νέους δρόμους».
Πηγή: skai.gr