Θεοδωράκης: Μαρία Αντουανέτα η Έλενα Κουντουρά

Δηκτικά αντέδρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στην αναφορά της Έλενας Κουντουρά στον ΣΚΑΪ ότι αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης που δεν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια όπως το 2014.

«Η Μαρία Αντουανέτα μοίραζε παντεσπάνι. Οι Αντουανέτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τον θρόνο τους ικανοποιούνται που ο λαός δεν τρώει από τα σκουπίδια» ανέφερε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Τα... σχόλια είναι περιττά» είχε ανακοινώσει μεταξύ άλλων νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία για τις δηλώσεις της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης. 

Σπέκουλα και διαστρέβλωση της αλήθειας, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό ελλείψει πειστικών επιχειρημάτων, καταλογίζει πάντως στη ΝΔ η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ για την υπουργό Τουρισμού, η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε πως «προφανώς θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός ξέχασε ποιος έφερε την πατρίδα μας σε κατάσταση απελπισίας» και σημείωσε πως τέτοιου είδους και ύφους ανακοινώσεις είναι περιττές.

Πηγή: skai.gr