Με τις μεταρρυθμίσεις στο επίκεντρο οι συναντήσεις Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες

Το κυβερνητικό του πρόγραμμα για τις επενδύσεις, την διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας αλλά και την αποτελεσματικότητα του δημοσίου προς όφελος των πολιτών παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΝΔ κατά την διάρκεια γεύματος εργασίας το οποίο διοργάνωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και συμμετείχαν - εκτός από τον έλληνα επίτροπο - 6 ακόμα ευρωπαίοι επίτροποι.

«Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας συμπίπτει με τις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος τόνισε επίσης: «Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με μια σειρά από ευρωπαίους Επιτρόπους το σχέδιό μου για την Ελλάδα του μέλλοντος.

Μίλησα για τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Πατρίδα μας.

Και όταν μιλάμε για μεταρρυθμίσεις, μιλάμε πρωτίστως για επενδύσεις που θα δημιουργήσουν πολλές και καλύτερες δουλειές, για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, για το πως το Δημόσιο θα γίνει πιο αποτελεσματικό προς όφελος των πολιτών.

Και σε αυτό το επίπεδο, το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας συμπίπτει με τις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στις Βρυξέλλες για την σύνοδο του ΕΛΚ και αυριο το πρωί θα συναντηθεί τους κ. Γιούνκερ, Ντομπρόσφκις αλλά και με τον πρόεδρο του ΕΛΚ.
Πηγή: skai.gr