Κλείσιμο

Δένδιας: Αν δεν ψηφίσουν το άρθρο 3 οι ΑΝΕΛ δεν υπάρχει κυβέρνηση

Την πεποίθηση της ΝΔ ότι αν δεν ψηφίσουν το άρθρο 3 οι ΑΝΕΛ δεν υπάρχει δεδηλωμένη, και επομένως κυβέρνηση, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Δένδιας σχολιάζοντας το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, το οποίο αποκάλεσε πρόχειο.

«Τέλος ο κοινοβουλευτικός λαθρεπιβατισμός, αν δεν ψηφίσουν το άρθρο 3 οι ΑΝΕΛ, σας λέμε ευθέως ότι κυβέρνηση στη χώρα δεν θα υπάρχει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Δένδιας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και για «λεκτικό ιεραποστολισμό» σχολιάζοντας την ομιλία του. «Δημιουργεί δίπολα, καλό - κακό, προνομιούχοι και μη, και ο ίδιος επιφυλάσσει για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εαυτό του το ρόλο του καλού πρίγκιπα δίπλα στους αδυνάμους» είπε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός «μίλησε για ζέβρες, προφανώς θύτες και θύματα, και λέει ότι η κυβέρνησή του είναι δίπλα στα θύματα, αυτός ο γενικός ιεραποστολισμός θα είχε ενδιαφέρον αν είχε και επιδόσεις και αποτέλεσμα». «Στην πράξη στην καθημερινή ζωή τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν έχω δυσκολία υπερασπιστώ απόψε τη ΝΔ - εμείς ξεκάθαρα είμαστε ένα φιλελεύθερο κόμμα και έτσι διατηρούμε απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να προσδιορίζεται, κι όχι να ετεροπροσδιορίζεται, και δεν έχομε καμία αντίρρηση γι' αυτό και ιστορικά» είπε ο κ. Δένδιας, παραθέτοντας τις διαφωνίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως αναφέρονται στη δική της πρόταση νόμου για την αναγνώριση ταυτότητας φύλου. 

Πηγή: skai.gr