Σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ μετά την εμφάνιση Μητσοτάκη στη Νίκαια

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία, μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, όπου παρουσίασε θέσεις για τόνωση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλαξε να δώσει έμφαση στα εργασιακά, υποστηρίζοντας ότι στήριξη των επενδύσεων και η καταπολέμηση της ανεργίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

«Το μόνο που υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης είναι νέες απολύσεις και εργασιακή ζούγκλα», υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι προσπαθεί να κρύψει τις πραγματικές του πολιτικές στα εργασιακά.

«Τα υβριστικά παραληρήματα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τόση αξία όση και οι υποσχέσεις του: Απολύτως καμία», απάντησαν αιχμηρά κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Κατανοούμε τον πανικό τους από το γεγονός ότι η ΝΔ, συζητώντας με την ελληνική κοινωνία, διαμορφώνει τη μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή. Ας οπλιστούν με υπομονή γιατί έχουμε αλλά 6 προσυνέδρια», προσέθεσαν.

Κατά την ομιλία του στη Νίκαια ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι «Νέα Δημοκρατία ίσον νέες δουλειές», αποσαφηνίζοντας ότι επιλέγει μια πολιτική που τονώνει την επιχειρηματικότητα και δίνει ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευσή του για μείωση φόρου επιχειρήσεων από το 29% στο 20% σε βάθος διετίας, καθώς και για την απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης.
Πηγή: skai.gr