Γεννηματά: Ο Τσίπρας δεν υπάρχει στην εξουσία χωρίς τον Καμμένο

«Ο κ. Τσίπρας έγινε προστάτης του κ. Καμμένου στη Βουλή… Γιατί χωρίς τον συγκυβερνήτη του δεν υπάρχει στην εξουσία» είπε την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ η Φώφη Γεννηματά.

Γι’ αυτό, πρόσθεσε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ, κατέβαλαν τόσο μεγάλη προσπάθεια να καλύψουν τον κ. Καμμένο. Η κ. Γεννηματά είπε επίσης ότι σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Κουρουμπλής θα είχε παραιτηθεί ή θα τον είχε διώξει ο πρωθυπουργός.

«Περιμένετε εσείς να δούμε καμιά επένδυση στην Ελλάδα όταν ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού λέει στα τσακίδια;» ανέφερε για τον κ. Καρανίκα. «Αν δεν ταίριαζε με την φιλοσοφία του θα τον είχε διώξει» τόνισε.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της ΔΗΣΥ, η πολιτική του κ Τσίπρα είναι ότι διώχνει κάθε επένδυση που πάει να γίνει στον τόπο, διερωτώμενη πώς θα επιτευχθούν οι στόχοι για τα πρωτογενή πλεονάσματα χωρίς επενδύσεις.

Για το νέο Κεντροαριστερό φορέα εξήγησε ότι «κρατάμε τα θετικά της μέχρι τώρα διαδρομής και πάμε μπροστά». «Έχουμε μια αγκαλιά και ένα χέρι απλωμένο, αλλά όχι γι’ αυτούς που βρήκαν στασίδι στον ΣΥΡΙΖΑ» ξεκαθάρισε.

«Αν πρωταγωνιστήσουμε ξανά θα μπορούμε να εφαρμόσουμε το σχέδιο της εξόδου από την κρίση» διαβεβαίωσε η κ. Γεννηματά.

«O κ. Μητσοτάκης δεν έχει πει λέξη για τις ευθύνες της ΝΔ. Εμείς έχουμε φτάσει στο αυτομαστίγωμα. Κάναμε κάθαρση» ανέφερε ακόμη.

Πηγή: skai.gr