Συνάντηση Ντάισελμπλουμ και με τον Γιάννη Στουρνάρα

Και με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα θα συναντηθεί τελικά ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Ο συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 2.15μμ στην ολλανδική πρεσβεία. Ο κ. Ντάισελμπλουμ συνοδεύεται από τον επικεφαλής του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ.

Η τρίτη αξιολόγηση και το ελληνικό πρόγραμμα θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Ολλανδός πολιτικός με τον πρωθυπουργό, το οικονομικό επιτελείο (τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη) και τον διοικητή της ΤτΕ. Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα γίνει στη 13.15μμ στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ νωρίτερα θα τον υποδεχτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Επίσης ο πρόεδρος του Εurogroup θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Ντάισελμπλουμ θα μιλήσει στο συνέδριο του Economist, με ομιλητές επίσης τον τέως υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, τον κ. Χουλιαράκη και τον επιχειρηματία Ευάγγελο Μυτιληναίο.

Σημειώνεται ότι απόψε, Δευτέρα, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μιλά αποκλειστικά στα νέα του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη για την έξοδο από το μνημόνιο και για το αν θα χρειαστούν νέα μέτρα.


Πηγή: skai.gr