Ανδρουλάκης: Κάποιοι πρέπει να απολογηθούν για τη συνεργασία με Καρατζαφέρη

Την έντονη αντίδραση στελεχών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που πρόσκεινται στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσε ο υποψήφιος για την αρχηγία Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε ομιλία του χθες το βράδυ καταφέρθηκε κατά του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι κάποιοι οφείλουν να απολογηθούν στο λαό για τη συνεργασία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Την εν λόγω συγκέντρωση, στην οποία μίλησε ο κ. Ανδρουλάκης, είχε οργανώσει ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρουλάκης, με ανακοίνωση του, απέδωσε σε κύκλους με προφανή σκοπιμότητα, την απομόνωση και παραποίηση τμήματος της ομιλίας του στην Κηφισιά, όπως ισχυρίζεται και παρέθεσε τα όσα ειπώθηκαν.

’’Έγιναν τραγικές πολιτικές επιλογές την περίοδο 2010 – 2012, γιατί όταν συγκυβερνάς με τον Καρατζαφέρη χωρίς να υπάρχει κοινοβουλευτικός λόγος, πρέπει να απολογηθείς στο λαό’’ σημειώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει λέγοντας:

«Προς τούτο διευκρινίζονται τα εξής: Κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν γιατί το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να συγκυβερνήσει και με τον Γ. Καρατζαφέρη, παρά το γεγονός ότι δεν συνέτρεχε κανένας κοινοβουλευτικός λόγος. Επίσης, ένα χρόνο μετά, κι ενώ ο ελληνικός λαός ζητούσε αξιοκρατία και διαφάνεια, διαμοιραζόταν το κράτος με το 4 – 2 – 1 (Νέα Δημοκρατία – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ). Και οι δύο αυτές επιλογές προκάλεσαν τον δημοκρατικό κόσμο της παράταξης. Είναι, επίσης, προφανές ότι τα λεγόμενά μου δεν αφορούν μόνο μία κυβερνητική περίοδο της παράταξης. Τα συμπεράσματα δικά σας…»


Πηγή: skai.gr