ΔΗΜΑΡ: "Ο αγώνας για ισότητα δεν είναι μάταιος"

«Για τον κ.Μητσοτάκη δεν έχει κανένα νόημα η προσπάθεια μείωσης των ανισοτήτων καθώς αυτές είναι δεδομένες. Ο αγώνας όμως για ισότητα, αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή δεν είναι μάταιος», σχολίασε η ΔΗΜΑΡ για τα όσα ανέφερε στη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως επισημαίνει η ΔΗΜΑΡ, «αυτή ακριβώς εξάλλου είναι η θεμελιώδης διαφορά της προοδευτικής από τη συντηρητική παράταξη. Η δίκαιη κατανομή του πλούτου και η συνεχής προσπάθεια άρσης των ανισοτήτων είναι στον πυρήνα της δικής μας πολιτικής, της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας», προσθέτει ενώ τονίζει ότι η φετινή ΔΕΘ αποδεικνύεται εξαιρετικά αποκαλυπτική.

«Ο κ. Τσίπρας τη μία ημέρα μιλάει υπέρ των επενδύσεων και την άλλη οι επενδύσεις τον διαψεύδουν, ο κ. Μητσοτάκης τη μία ημέρα μιλάει με ταξικό πρόσημο υπέρ των ανισοτήτων και την άλλη μέρα αυτοδιαψεύδεται. Δεν αξίζει, όμως, στη χώρα αυτό το τεχνητό δίπολο, αυτή η καρικατούρα δικομματισμού», υποστηρίζει η ΔΗΜΑΡ και υπογραμμίζει: «Γι' αυτό εργαζόμαστε συστηματικά για μία ισχυρή κεντροαριστερά που θα ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς και θα προωθήσει προοδευτικές πολιτικές προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας και όχι των ολίγων».
Πηγή: ΑΜΠΕ