Γεννηματά: Ο Τσίπρας υποδύθηκε τον Χάρι Πότερ εξαφανίζοντας τα προβλήματα

«Ο κ. Τσίπρας υποδύθηκε τον Χάρι Πότερ εξαφανίζοντας τα προβλήματα» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Μας απογείωσε σ' ένα φανταστικό παράδεισο που όλα είναι τέλεια. Και νομίζει προφανώς ότι καθάρισε» τόνισε. Στον πραγματικό κόσμο όμως, συνέχισε «οι πολίτες βιώνουν τους εξοντωτικούς φόρους, τις κομμένες συντάξεις, τις κατασχέσεις, την ανεργία, τους πλειστηριασμούς, την διάλυση του κοινωνικού κράτους».

«Μια ομιλία πιο παλιά από το παλιό» ήταν το σχόλιο της ΔΗΜΑΡ. «Παρουσίασε ξανά ένα τεχνητό success story και ονομάτισε κοινωνική δικαιοσύνη την επιδοματική πολιτική ανακύκλωσης της φτώχειας. Η ανεργία όμως δεν καταπολεμείται με παλαιοκομματικές μεθόδους αλλά με σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης που δεν παρουσιάσθηκε» ανέφερε, σε ανακοίνωσή της.

«O κ. Τσίπρας υποσχέθηκε έξοδο από την κρίση σε ένα χρόνο, ενώ έχει δεσμεύσει την χώρα για πολλά έτη σε διαρκή λιτότητα, επιβεβαιώνοντας ότι ο λαϊκισμός της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης επανέρχεται δριμύτερος» τόνισε επίσης. 

Η Ελλάδα μπορεί πράγματι να φύγει μπροστά. Κι αυτό δεν μπορούν να το κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ανακαλύπτουν με καθυστέρηση δεκαετιών το σύγχρονο κόσμο, αναφέρει το Ποτάμι.

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε αποκομμένος από την πραγματικότητα, διαμήνυσε η Ένωση Κεντρώων. «Έδειξε πως πιστεύει ότι μια κοινωνία οικονομικά νεκρή και ένας λαός εξοργισμένος και θυμωμένος, ονομάζονται κανονικότητα και Δικαιοσύνη» τόνισε.
Πηγή: skai.gr