«Χειμαρρώδης» απάντηση του Ποταμιού στη μαντινάδα του Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης «ξαναθυμήθηκε τα ψέματα που αράδιαζαν οι ψεκασμένοι συνεταίροι του από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του Ποταμιού», απαντά το Ποτάμι στη μαντινάδα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, με την οποία σχολιάζει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σταύρου Θεοδωράκη, για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Οι άνθρωποι των νταραβεριών, των off shore, των βοσκότοπων, των τσιγαράδικων, των διπλών βιβλίων, εκείνοι που χαρίζουν εκατομμύρια στους κολλητούς τους με νυχτερινές τροπολογίες, θέλουν να έχουν άποψη και για την ηγεσία του Κέντρου», σχολιάζει το Ποτάμι.

Στη μαντινάδα του, γραμμένη σε κρητική διάλεκτο, ο αναπληρωτής υπουργός φαίνεται να προεξοφλεί την ήττα του κ. Θεοδωράκη στις εκλογές και προτρέπει τον επικεφαλής του Ποταμιού να επιστρέψει στην «πρώτη του τέχνη».

Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Ποταμιού



Όπως υπογραμμίζει το Ποτάμι, από όλες τις υποψηφιότητες ο Παύλος Πολάκης σχολίασε μόνο αυτή του κ. Θεοδωράκη επειδή γίνεται αντιληπτό πως η υποψηφιότητα αυτή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για «ένα νέο ισχυρό Κίνημα που δεν θα είναι του χεριού τους».

«Το μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξαναχτύπησε», σχολιάζει το κόμμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Είναι γνωστό ότι ο κ. Πολάκης συνηθίζει να περνάει τα Σαββατοκύριακά του με τον κ. Καμμένο. Άλλωστε στις βίλες και τα κότερα νιώθει ασφάλεια γιατί στα Χανιά δεν μπορεί να περπατήσει αν δεν τον συνοδεύει μια διμοιρία αστυνομικών. Αυτό το Σάββατο όμως είπε να ασχοληθεί με την υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος.

Ξαναθυμήθηκε λοιπόν τα ψέματα που αράδιαζαν οι ψεκασμένοι συνεταίροι του από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του Ποταμιού. Οι άνθρωποι των νταραβεριών, των off shore, των βοσκότοπων, των τσιγαράδικων, των διπλών βιβλίων, εκείνοι που χαρίζουν εκατομμύρια στους κολλητούς τους με νυχτερινές τροπολογίες, θέλουν να έχουν άποψη και για την ηγεσία του Κέντρου.

Τους ενοχλεί η υποψηφιότητα Θεοδωράκη (η μόνη για την οποία αντέδρασαν έτσι) γιατί καταλαβαίνουν ότι δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα νέο ισχυρό Κίνημα που δεν θα είναι του χεριού τους. Θα την πολεμήσουν με κάθε τρόπο αλλά να ξέρουν ότι τις επιθέσεις τους τις εκλαμβάνουμε ως εύσημα

ΥΓ: Μιαρό στην κρητική διάλεκτο είναι το ζώο ή το έντομο που δεν έχει καμία χρησιμότητα και προκαλεί μόνο καταστροφές».

Πηγή: skai.gr