Κλείσιμο

Ο Καμίνης δεν θα παραιτηθεί από τον δήμο ακόμα και αν εκλεγεί

Δεν θα παραιτηθεί από τον δήμο της Αθήνας ο Γιώργος Καμίνης, ακόμα και αν εκλεγεί ηγέτης του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος σε νέα του συνέντευξη, καθώς «τα δύο αξιώματα δεν τέμνονται»

Όπως εξηγεί ο δήμαρχος Αθηνών, η εντολή που έλαβε από τον δήμο της Αθήνας έχει ορίζοντα το 2019 και «ποτέ δεν άφησε δουλειά στη μέση». 

«Θέλω να κερδίσω γιατί θέλω και ξέρω πώς να προσφέρω», τονίζει ο Γιώργος Καμίνης, απορρίπτοντας τις εκτιμήσεις ορισμένων του χώρου ότι δεν είναι υπολογίσιμος αντίπαλος.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό «ένα αουτσάιντερ που μάλλον τα καταφέρνει», υπενθυμίζοντας πως είχε επικρατήσει στις δημοτικές εκλογές και του 2010 και του 2014, ενώ δεν θεωρούνταν ο επικρατέστερος.

Ο Γιώργος Καμίνης τάσσεται υπέρ της διαδικασίας εκλογής από τη βάση καθώς υπερβαίνει, από τη φύση της, τους μηχανισμούς. Παράλληλα τάσσεται υπέρ της ηλεκτρονικής και εξ αποστάσεως ψηφοφορίας και προσθέτει ότι «είναι στο χέρι των πολιτών να αποδείξουν ότι θέλουν μια μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη, πλειοψηφική στην κοινωνία και με ρεαλιστική προοπτική διακυβέρνησης».


Πηγή: skai.gr