Σιμορέλης: Υπάρχει υπερφορολόγηση, αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς

«Υπάρχει υπερφορολόγηση, αλλά μην ξεχνάτε ότι η χώρα μας έφτασε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, και για όλη αυτή την κατάσταση δεν ευθυνόμαστε εμείς» τόνισε την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης.

Ο κ. Σιμορέλης επέρριψε ευθύνες για τα φορολογικά μέτρα στις προηγούμενες κυβερνήσεις. «Η πολιτική ζωή δεν ξεκίνησε το 2015… δυστυχώς οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν εδώ και 40 χρόνια, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη σύγκριση του επιπέδου των μισθών της Ελλάδας και του εξωτερικού δήλωσε ότι είναι μεγάλο λάθος. «Δεν ξέρετε ότι τα τελευταία 40 χρόνια κυβέρνησαν την Ελλάδα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και έφεραν αυτή την καταστροφή στη χώρα μας;» διερωτήθηκε.

Πάντως, εμφανίστηκε βέβαιος ότι «η Ελλάδα γυρίζει σελίδα». «Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική μετράει το αποτέλεσμα, και το αποτέλεσμα το είδατε» είπε.

«Οι επενδυτές στηρίζουν την ελληνική οικονομία, έχουμε επενδύσεις ύψους 1 δισ. ευρώ, η χώρα αλλάζει σελίδα και αυτό φαίνεται καθαρά, το λένε οι δείκτες, η Μέρκελ, ο Μακρόν» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: skai.gr