Κουρουμπλής για ΔΗΣΥ: Οι υποψήφιοι να πουν αν θα συνεργαστούν με Μητσοτάκη

«Να τοποθετηθούν όλοι οι υποψήφιοι αρχηγοί της Κεντροαριστεράς για το αν θα συνεργαστούν με τον κύριο Μητσοτάκη». Αυτό ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε νέα παρέμβασή του στις ζυμώσεις του νέου, υπό διαμόρφωση, πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Ειδικη κάλπη για να ψηφίσουν οι πολίτες της Kεντροαριστεράς μαζί με την εκλογή αρχηγού, αν θα έχουν έναν νέο ενιαίο ή πολυκομματικό φορέα ζήτησε μέσω του σταθμού μας ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Όπως αποσαφήνισε, αυτό πρέπει να γίνει για να μην έχει μετά - όπως είπε - ο καθένας το μαγαζάκι του. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έκανε γνωστό ότι θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του - για το αν θα είναι υποψήφιος στο νέο φορέα - την ερχομένη εβδομάδα.

«Το παιχνίδι θα κριθεί με την εκλογή αρχηγού όπως στις αμερικανικές εκλογές… Ο νικητής τα παίρνει όλα. Η μάχη θα δοθεί στο ποιες θέσεις θα πρέπει να υπηρετήσει ο νέος αρχηγός του κόμματος» τόνισε από την πλευρά του ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

«O Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι υποψήφιος σε ένα καινούριο κόμμα. Eχουμε πολλές διαφορές με το ΠΑΣΟΚ» σχολίασε ο κ. Αμυράς.

«Σε ό,τι αφορά το νέο κεντροαριστέρο κόμμα, θα είναι φτου και από την αρχή όλα. Θα φτιάξουμε ένα καινούριο κόμμα από την αρχή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μας ωφελεί που βγαίνουν όλοι και μιλάνε για το νέο φορέα… Φαίνεται ότι είμαστε πολύφερνη νύφη που διεκδικούν» δήλωσε χαριτολογώντας ο Κώστας Σκανδαλίδης με αφορμή αναφορές του υπουργού Ναυτιλίας. 

«Ενοχλεί την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη ΝΔ, ο νέος προοδευτικός πόλος που δημιουργείται» τόνισε.
.
«Ο χώρος έχει ιδεολογικό στίγμα, έχει και πολιτική πρόταση για τις εξελίξεις, θέλει όμως τώρα να φτιάξει τις επιμέρους πολιτικές που απαιτούνται και εκεί θα κριθούν οι υποψήφιοι για το νέο φορέα» δήλωσε ο κ. Σκανδαλίδης.

Πηγή: skai.gr