ΠΑΣΟΚ: Με τον ΕΝΦΙΑ αναδείχθηκε η μεγαλύτερη πολιτική απάτη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

«Με τον ΕΝΦΙΑ αναδείχθηκε η μεγαλύτερη πολιτική απάτη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και η αποκάλυψη του τι πραγματικά πρεσβεύουν» τονίζει ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ανάρτηση των φετινών εκκαθαριστικών του Φόρου. 

«Η καταψήφιση του και οι καταγγελίες περί δήμευσης περιουσιών ήταν προπέτασμα καπνού για την κατάληψη της εξουσίας. Η δέσμευση για την άμεση κατάργηση του και οι προτροπές στους πολίτες να μην τον πληρώνουν ήταν επίδειξη ψευτομαγκιάς» τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως αναφέρει το κόμμα, η αδυναμία οποιασδήποτε αλλαγής στη δομή και το περιεχόμενο του Φόρου είναι απόδειξη οκνηρίας και αβελτηρίας.

«Η προείσπραξη του από τους δικαιούχους επιστροφής φόρου και μάλιστα σε μια δόση είναι ο ορισμός της αυθαιρεσίας. Η αναγκαστική είσπραξη του με κατασχέσεις από όσους αδυνατούν να τον πληρώσουν φανερώνει αναλγησία χωρίς όρια» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, και προσθέτει:

«Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με επικεφαλής τον κ Τσίπρα. Ένα συνονθύλευμα εξουσιομανίας και ψευτομαγκιάς, οκνηρίας και αβελτηρίας, αυθαιρεσίας και αναλγησίας, μια πολιτική απάτη με ονοματεπώνυμο».

Πηγή: skai.gr