Κλείσιμο

ΣΥΡΙΖΑ: Ακροδεξιά στροφή της ΝΔ

Για ακροδεξιά στροφή της ΝΔ, η οποία αθωώνει τους ναζιστές, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που χαρακτήριζε γεμπελικό το πρωτοσέλιδο της Αυγής.

«Στην περίπτωση της ΝΔ δεν ισχύει η γνωστή φράση ‘’η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση’’. Η ανακοίνωση της ΝΔ για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Η Αυγή δεν μπορεί να κρύψει την ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φτάνει στο σημείο να αθωώνει τους ναζιστές» σχολιάζει το κυβερνών κόμμα.

«Ο ίδιος, άλλωστε, ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τον περασμένο Ιούνιο στην ιστοσελίδα Politico, είχε αρνηθεί την ακροδεξιά βία, ξεπλένοντας την Χρυσή Αυγή» υποστηρίζει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Για χυδαία επιχείρηση διχασμού επέκρινε την κυβέρνηση μέσω του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στο πρωτοσέλιδο της Αυγής.

Πρόκειται για μια «χυδαία επιχείρηση διχασμού από μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε αποδρομή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας, κάνοντας λόγο για «Γκέμπελς» που προσπαθούν να γυρίσουν τη χώρα δεκαετίες πίσω. 

«Δεν είναι το ίδιο πράγμα τα εγκλήματα ναζισμού – κομμουνισμού… Να μην προσχωρήσουμε σε μια προσπάθεια που προχώρα στην αναθεώρηση συνολικά της ιστορίας από τη μια μεριά, και από την άλλη έχει έντονο αντικομμουνιστικό μένος» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας 
Δημήτρης Βίτσας. 



Πηγή: skai.gr