Νέα ένταση για τον κομμουνισμό - Υπαινιγμοί Aλεξιάδη για ΝΔ και Ναζί

Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή την άρνηση του υπουργού Δικαιοσύνης να συμμετάσχει η Ελλάδα στο συνέδριο της Εσθονικής προεδρίας της ΕΕ για τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων.

«Τα εγκλήματα της Σταλινικής περιόδου καταδίκασε ο ίδιος ο Χρουστσόφ που διαδέχτηκε τον Στάλιν. Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται Σοβιετικότερος των Σοβιετικών για ψηφοθηρικούς λογούς» ανέφερε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδακης. Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, που δεν έχει καμιά ευαισθησία και ψηφίζει τα μνημόνια δυο - δυο έχει ευαισθησία στην κάλυψη των εγκλημάτων στου Σταλινισμού.

Ένταση σημειώθηκε το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όταν ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Τρυφών Αλεξιάδης είπε στα στελέχη της ΝΔ: «Ξεχνάτε από ποια πολιτική οικογένεια κατάγεστε» και «ποιοι ήταν οι συνεργάτες των Γερμανών στην Ελλάδα» προκαλώντας, την οργή του Κώστα Κυρανάκη αναπληρωτή Εκπροσώπου της ΝΔ.

«Ντροπή σας για όσα είπατε. Ζητώ να ανακαλέσετε γιατί αφήνετε αισχρά υπονοούμενα του Αυριανισμού» τόνισε ο κ. Κυρανάκης που ήταν πάρων στην εκπομπή.

«Καμία πολιτική ατζέντα δεν μπορεί να αλλάξει η κυβέρνηση γιατί οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος έχουν χάσει την πολιτική τους αξιοπιστία» είπε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης. «Αυτά τα θέματα έχουν κλείσει εδώ και πολλά χρόνια» σημείωσε ο κ. Χρηστίδης.

Πηγή: skai.gr