Κλείσιμο

ΝΔ: Θέατρο του παραλόγου η παράσταση «ο ΣΥΡΙΖΑ φιλικός προς τις επενδύσεις»

«Η παράσταση "ο ΣΥΡΙΖΑ φιλικός προς τις επενδύσεις" μετατρέπεται σε θέατρο του παραλόγου που δυσφημεί τη χώρα διεθνώς και θέτει σε κίνδυνο χιλιάδες θέσεις εργασίας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Με αφορμη και το σημερινό (Παρασκευή) εξώδικο της Eλληνικός Χρυσός προς τους κυρίους Καμένο , Στάθηκα και Φάμελλο με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις τους για τις μεταλλευτικές επενδύσεις στην Χαλκιδική, η ΝΔ επισημαίνει ότι «η εταιρία έφτασε στο σημείο να ζητάει από τον εξαφανισμένο από τις πυρκαγιές κ. Καμμένο, με εξώδικο, να ανακαλέσει τα όσα προσβλητικά είπε».

«Η Κυβέρνηση έχει κηρύξει πόλεμο στην πιο μεγάλη, άμεση ξένη επένδυση στη χώρα για τους δικούς της ιδεοληπτικούς λόγους (..) Και μετά θα πάει ο κ. Τσίπρας στη Δ.Ε.Θ. και θα μιλήσει για ανάπτυξη. Ας τα πει και στους χιλιάδες εργαζόμενους στις Σκουριές που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά από τις παλινωδίες της Κυβέρνησης» τονίζει η Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνικός Χρυσός ανέβαλε, μέχρι νεοτέρας, την τελετή των εγκαινίων στις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας.


Πηγή: skai.gr