Παναγιώτης Καρκατσούλης: Εμπαιγμός ο διορισμός Παππά

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και καθηγητής Πανεπιστημίου Παναγιώτης Καρκατσούλης φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΙ 100,3 και έκανε λόγο για εμπαιγμό της κοινωνίας αναφορικά με τον διορισμό του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ.

Αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τη νέα αποτυχημένη προσπάθεια αξιολόγησης στο δημόσιο ο κ. Καρκατσούλης σημείωσε: «εάν η κυβέρνηση ήθελε πραγματικά να αξιολογήσει είχε και το πλαίσιο και το χρόνο να το κάνει. Για να αξιολογηθεί ένας άνθρωπος στο δημόσιο θα πρέπει να πιάνει κάποιους στόχους. Υπάρχει σχετικό πλαίσιο εδώ και 13 χρόνια. Υπήρχε επίσης ένα άλλο σύστημα μέτρησης παραγωγικότητας το οποίο ψηφίστηκε επί κ. Ραγκούση. Ρωτάω λοιπόν σήμερα το εξής, είναι 2 και πλέον χρόνια κυβέρνηση. Γιατί δεν έχουν φέρει τόσο καιρό μία άλλη διαφορετική πρόταση. Αντί για αυτό έχει έρθει μία πρόταση όπου όλοι αξιολογούν τους πάντες με αποτέλεσμα τελικώς να μην υπάρχει καμία αξιολόγηση. Είναι εμπαιγμός αυτό που συμβαίνει σήμερα. Μιλάμε για μία κυβέρνηση που βάζει αφειδώς και ασταμάτητα κόσμο στο Δημόσιο».

Σε σχετική ερώτηση για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει αναφορικά με τον διορισμό του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ ο κ. Καρκατσούλης απάντησε: «όταν βάζεις τον μπαμπά σου πρόεδρο ενός οργανισμού μιλάμε για εμπαιγμό και τεράστια κοροϊδία. Αυτά που γίνονται το 2017 σε μία χώρα που η οικονομία της στενάζει , γίνονται και με την ανοχή των ξένων αλλά θα φέρουν δυστυχώς στο άμεσο μέλλον νέα πολύ σκληρά μέτρα».
Πηγή: skai.gr