Καμμένος: Οι δηλώσεις του Βούτση μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους (upd)

Ενδοκυβερνητική γκρίνια φαίνεται να προκαλούν δηλώσεις του Νίκου Βούτση, όπως ότι «δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο».

Την ώρα, που ο
 κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτήριζε τις επικρίσεις της ΝΔ κατά του προέδρου της Βουλής «παρωχημένο εθνικισμό του “Πατρίς - Θρησκεία-Οικογένεια”» κάνοντας λόγο για «βαθιές διαχωριστικές γραμμές», ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αντέδρασε έντονα στις αναφορές του κ. Βούτση. 

«
Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων» ξεκαθάρισε μέσω του Twitter ο Πάνος Καμμένος.

Έντονη ήταν νωρίτερα η αντίδραση της ΝΔ που, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για παραλήρημα ιδεοληψίας του Νίκου Βούτση. Για «στοχοποιήσεις και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα πυρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται πάντως, ότι τα όποια ενδοκυβερνητικά προβλήματα, δεν πρόκειται να διασπάσουν το κυβερνητικό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, όπως συνέβη άλλωστε και με παλαιότερες κρίσεις στο παρελθόν (λχ. Γιάννης Μουζάλας). 

Πηγή: skai.gr