Ικανοποίηση Πολάκη για τη στήριξη Μαραντόνα στον Μαδούρο (pics)

Την ικανοποίησή του για τη στήριξη που προσέφερε ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο εξέφρασε, μέσω Facebook, ο Παύλος Πολάκης.
  
Ο Μαραντόνα δεν δίστασε να δηλώσει δε, ότι είναι έτοιμος να φορέσει και τα… χακί για χάρη του Μαδούρο.

«Είμαστε... Τσαβίστας μέχρι θανάτου. Και όταν ο Μαδούρο διατάζει, ντύνομαι σαν στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα για να παλέψω απέναντι στον ιμπεριαλισμό και σε όσους θέλουν να μας πάρουν τις σημαίες, που είναι το πιο ιερό πράγμα που έχουμε. Ζήτω ο Τσάβες!!! Ζήτω ο Μαδούρο!!! Ζήτω η επανάσταση!!! Ζήτω οι αληθινοί Βενεζουελάνοι, όχι αυτοί που ενδιαφέρονται και αναμειγνύονται με τη δεξιά. Ντιέγκο και Ρόσιο» ανέφερε χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά ο «Ντιεγκίτο» στο Facebook.



«Έβαλε ,πάλι,ο θεός το χέρι του......» σχολίασε χαριτολογώντας στο δικό του προφίλ στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, υπενθυμίζοντας το πρώτο γκολ, με χέρι, που σημείωσε ο Μαραντόνα  για τον αγώνα Αργεντινή - Αγγλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 1986 στο Μεξικό. Τα δύο συνολικά γκολ που πέτυχε ο Μαραντόνα οδήγησαν την Αργεντινή στη νίκη 2-1 επί της Αγγλίας.

Πηγή: skai.gr