Κλείσιμο

Ανδρουλάκης: Θετική η υποψηφιότητα Καμίνη - Βοηθά στη συσπείρωση δυνάμεων

Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Καμίνη θετική.

Αναλυτικά ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: «θετική η υποψηφιότητα Καμίνη. Βοηθάει να ανοίξουν και να συσπειρωθούν ευρύτερες δυνάμεις στο χώρο της κεντροαριστεράς. Ο κ. Καμίνης έχει αποδείξει, από τη θέση του δημάρχου Αθηναίων πως βρίσκεται στις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας».

Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε πάντως ενστάσεις για τον χρόνο εκλογής Προέδρου τονίζοντας: «θεωρώ λάθος το ότι θα γίνει πρώτα η εκλογή αρχηγού τον Οκτώβριο και μετά το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα. Ελπίζω πάντως να μπει το Ποτάμι και όλες οι δυνάμεις του ευρύτερου χώρου και να γίνει η ενοποίηση της κεντροαριστεράς».

Αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει με το νομοσχέδιο για την Παιδεία και την επίμαχη διάταξη που αφορά στην σημαία ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «η σημαία θα πρέπει να συνδυάζεται με την αριστεία. Είναι λανθασμένη η θέση του κυρίου Γαβρόγλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντίληψη μειωμένης αξιοκρατίας και ισοπέδωσης όσων προσπαθεί ο πολίτης να πετύχει στη ζωή του».
Πηγή: skai.gr